Dette kan du vaske i oppvaskmaskinen

Foruten det vanlige som vaskes i oppvaskmaskinen; servise, bestikk og glass, er det mange andre gjenstander som kan vaskes i oppvaskmaskinen, fremfor håndoppvask. Blant annet er det flere ting du har på badet som kanskje ikke får den nødvendige rengjøringen sin.

Det er flere ting du kan vaske i oppvaskmaskinen - her finner du noen av dem. FOTO

  •  Hårprodukter: Ting som hårbørster, kammer, klyper og spenner bør vaskes i ny og ne for å fjerne rester fra fett og stylingprodukter. Så lenge produktet ikke er laget av tre kan det fint vaskes i oppvaskmaskin, men husk å fjerne hår som sitter på børsten/ kammen først.
  • Negleprodukter: Negleklipper, neglesaks og neglebørste fortjener en skikkelig vask innimellom. Sistnevnte kan nemlig bli en skikkelig bakteriebombe om den ikke rengjøres. Put derfor negleproduktene i oppvaskmaskinen – så lenge de ikke er laget av naturmaterialer som tre eller naturbust.
  • Tannglasset: Tannbørsten og tannkremen er til for å rengjøre tennene, men tannglasset du oppbevarer dem i blir ikke særlig rent etter en stunds bruk. Faktisk kan det være ganske ekkelt i bunnen, så vask i oppvaskmaskinen for å få det rent.

Få flere tips til oppvasken: