Finn Norgestabletten og vinn en bunad!

Drømmer du om å eie din egen bunad? Da har du kommet til rett sted. Bli med på jakten etter Norgestabletten og vinn din drømmebunad.

Finn Norgestabletten og vinn en bunad.

Vi har gjemt Norgestabletten i en Sun MaxPower Alt i 1 62 Tab-eske. Blir du finneren og vinneren av en helt ny bunad?

Vinn en bunad

Ønsker du deg en Nordlansbunad? Kanskje er Beltestakken fra Øst-Telemark mer riktig for deg? Mange velger bunad etter hjemstedet eller slekten sin. Andre velger ut sitt tradisjonsrike antrekk etter hvilken bunad de synes er finest.

Finneren av Norgestabletten vil motta et gavekort på 30.000 NOK som kan brukes på bunad hos Husfliden – så du kan velge akkurat den bunaden du ønsker.

Slik deltar du i konkurransen

Norgestabletten befinner seg i en Sun MaxPower Alt i 1 62 Tab-eske. Eskene er distribuert ut til hele landet, så du kan finne den skjulte skatten uansett hvor i Norge du bor.

I den vinneresken, finner du, i tillegg til Norgestabletten, et kort med en kode. For å registrere deg, må du skrive inn koden og fylle ut skjemaet på sunoppvask.no/vinn-bunaden. Vi tar kontakt med vinneren for overlevering av premie på e-post.

Du må være 18 år og bosatt i Norge for å delta i konkurransen. Se alle konkurransevilkårene her.

Har du funnet en av fjorårets Norgestabletter?

I 2022 gjemte vi 20 Norgestabletter i Sun MaxPower Alt i 1-esker i butikker over hele landet. Finner du en av disse, kan du vinne flotte opplevelser i Norge. Skriv inn koden og fyll ut skjemaet på sunoppvask.no/konkurranse, og finn opplevelsen som passer deg!